GYMSTICK WARRANTY & MAINTENANCE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

GARANTI

Gymsticks produktsortiment omfattar hundratals olika träningsmaskiner och utrustning. På grund av produkternas olika användningsområden, egenskaper och slitstyrka delas de in i olika garantiområden. För mer detaljerade garantivillkor hänvisas till manualen som följde med produkten eller till de allmänna garantivillkoren.

UNDERHÅLL

Gymstick har sitt eget underhåll. Servicen sköts enkelt av vår egen serviceavdelning, enligt villkoren för garantin och inom garantiperioden. Underhåll är öppen 9-15.

+358 10 229 3050  service(at)gymstick.com

Teollisuustie 1, 15540 Villähde

PROGRAMMET FÖR HÅLLBAR TILLVÄXT OCH SYSSELSÄTTNING

Gymstick International Ltd har genomfört ett program för att utveckla sin onlinebutik för fitnessutrustning för den svenska marknaden under tiden 1.4.2020-31.12.2021. Utvecklingen av vår onlinebutiksverksamhet har varit en viktig del av vår strategi sedan 2017, då vi började fokusera på onlineförsäljning via vår egen onlinebutik Treenikauppa.fi. Under de senaste åren har vi utvecklat Treenikauppa till en av de största onlineåterförsäljarna av träningsutrustning på den finska marknaden. Som ett resultat av denna utveckling har vi flyttat vårt fokus till att öppna en nätbutik i Sverige, en ny marknad.

Under planeringsfasen hade vi kontakt med ELY-centret och deras experter uppmuntrade oss att gå vidare med utvecklingen. Vi fick också möjlighet att ansöka om bidrag för att genomföra projektet. För detta utvecklingsprogram har Gymstick International Ltd fått stöd från Europeiska regionala utvecklingsfonden som har varit avgörande för att möjliggöra utvecklingsprogrammet i vårt företag.