Original

GYMSTICK ORIGINALS

Där allt började. Gymstick Originals är träningsutrustning som har förnyat branschen med sitt nya tänkande och sin träningseffektivitet. Dessa träningsredskap används fortfarande av professionella idrottare och träningsentusiaster runt om i världen. Från utbredda gruppträningsklasser till hyllade utmärkelser - vi har vår tidiga framgång att tacka Gymstick Originals träningsutrustning för.

━ ORIGINAL 2.0

Som många andra framgångshistorier började Gymstick i bil garaget. Flera år av erfarenhet av undervisning, fitness och coachning ledde till att två vänner kom på idén. En idé som skulle förenkla och förändra vårt sätt att träna.

Efter ett par testversioner av denna enkla uppfinning föddes ett kraftfullt och unikt träningsredskap: Gymstick Original, som fortfarande används av professionella idrottare, tränare och vanliga hemmatränare runt om i världen.

━ POWERSLIDER

Med ett innovativt tankesätt och tidiga framgångar ville företaget växa och letade efter sätt att expandera sin verksamhet. Skolning och gruppträning var en stor del av den första tillväxten, men det naturliga sättet att växa var att utöka produktsortimentet.

Som ett resultat av dessa faktorer föddes Powerslider skateboard, som med sin enkelhet och effektivitet fångade hjärtat hos både gruppträningsklasser och fitnessentusiaster.

━ FITNESS BAG

Sedan företagets första början har en viktig princip varit att hjälpa användarna träna på ett effektivt och varierat sätt med våra produkter. Därför är vårt produktsortiment ett av de bredaste i branschen.

Under årens lopp har vårt sortiment också vuxit genom att vi anpassat och förbättrat välkända träningsredskap. En av dessa produkter är Fitness Bag, som vi utvecklat för att bättre klara krävande gruppträning och daglig användning.

  • Gymstick Cardio
  • Gymstick Strength
  • Gymstick Functional
  • Gymstick Fitness
  • Gymstick Recovery

Filtrera

Stäng

Filtrera

Pris

Vikt

Sort by

Stäng
per sida

12 synliga produkter

12 synliga produkter

Sort by

Stäng
per sida

12 synliga produkter

12 synliga produkter