EAN 0708447909046

Schwinn Airdyne AD 2

SKU AD2i
Schwinn Airdyne AD2 Air Bike

Manualer och instruktioner

Saatavilla olevat ohjekirjat & muut materiaalit

Beskrivning
Airdyne AD2 är ett effektivt och prisvärt luftmotståndshjul för hemmabruk. Den kombinerar prestanda från en motionscykel och en crosstrainer i en lättanvänd enhet. De mjuka, lågintensiva rörelsebanorna och den ergonomiska träningspositionen möjliggör en kaloriförbrännande träning för hela kroppen som aktiverar hela kroppen. Den är också lämplig för personer med nedsatt rörlighet och är ett utmärkt val för olika rehabiliteringsbehov, även för äldre personer.

Med Schwinn Airdyne AD2 kan du träna intervallträning med hög intensitet eller lättare träning med låg intensitet. Den kombinerar den senaste tekniken för luftmotstånd med anatomiskt naturliga rörelsevägar. Med Airdyne tränar du effektivt hela kroppen eftersom dina ben och armar ständigt är i rörelse. Den nedre delen av handtagen har också praktiska fotstöd där du kan placera fötterna när du inte vill använda pedalerna. Träning med enbart handtagen stärker och tonar musklerna, särskilt musklerna i armarna och överkroppen.

Airdyne AD2:s progressiva motstånd blir starkare när du arbetar hårdare, vilket gör den lämplig för nybörjare och aktiva motionärer. De breda stödbenen håller maskinen på plats för ett lite hårdare träningspass. Den har en maximal användarvikt på 113 kg. AD2 är också underhållsfri, vilket innebär att den verkligen inte kräver något underhåll, tack vare dess hållbara mekanik och luftmotstånd. Det breda utbudet av justeringsmöjligheter gör att den är lämplig för användare i alla höjder. Den breda och mjuka sadeln ger en bekväm känsla även under längre träningspass.

LCD-displayen har tydliga, stora bokstäver som hjälper dig att hålla koll på viktiga data som träningstid, hastighet, distans, förbrukade kalorier och varvtal. Konsolen drivs av batterier, så du kan placera den var som helst utan att behöva använda kablar.

Tekniska specifikationer

- Svänghjulet är tillverkat av ABS-plast.
- Progressivt motstånd.
- Enstegs direktremdrift.
- Ergonomiska och vadderade handtag.
-LCD-display med stora tecken.
- Funktioner: Träningstid, distans, kalorier och varvtal.
- Träningsprogram: inga träningsprogram.
- Fotpinnar längst ner på handtagen.
- Synkroniserade pedaler och handtag.
- Mått vid användning: 117 x 64 x 127 cm
- Vikt: 44 kg
- Ergonomisk inställning av sitsens höjd och horisontell justering.
- Högsta användarvikt 113 kg
- Kan inte kombineras med ett pulsbälte.
- Konsolen är batteridriven (OBS: batterier ingår inte).
- Transporthjul framtill.
- Garanti för hemmabruk: 6 månader på slitdelar, 36 månader på ram, 12 månader på mekanik.
Information
EAN
0708447909046
Enhet
ST
Försäljningslott
1.0
Max. användarvikt (kg)
113
Produkt (cm)
116,8 x 63,5 x 127
Produkt (kg)
43.5
Förpackning (cm)
116,8 x 43,2 x 66
Förpackning (kg)
43.5