EAN 0708447910004

Schwinn 570U Upright Bike

SKU 570U
Schwinn 570U Kuntopyörä

Manualer och instruktioner

Saatavilla olevat ohjekirjat & muut materiaalit

Beskrivning
En motionscykel av högsta kvalitet för aktivt hembruk. Schwinn 570U-motionscykeln har en elegant design och ett brett utbud av funktioner för att ta din träning till nästa nivå. Den levereras med 29 träningsprogram som ger en fin variation och mångsidighet till din träning. Det högkvalitativa magnetiska motståndet är mycket tyst vid användning och har 25 motståndsnivåer, vilket gör den lämplig för användare på alla fitnessnivåer.

570U är utrustad med en konsol med dubbla skärmar som gör att du kan övervaka dina träningsdata även när du håller en bok eller ett block på konsolen. LCD-skärmar med hög upplösning ger omfattande information om dina träningsframsteg. Du kan i realtid övervaka tid, distans, hastighet, varvtal, kalorier, puls, procentuella framsteg, intensitet, måluppfyllelse och det träningsprogram som används. Med ett brett utbud av träningsprogram att välja mellan kan du hitta rätt program som motiverar dig och hjälper dig att nå dina mål. Prova till exempel 12 profilprogram, 9 pulsprogram (4 för nybörjare, 4 för avancerade och 1 anpassat program). Den innehåller också två konditionstester för olika nivåer av användare (1 nybörjare och 1 avancerad) och ett återhämtningstest.

Du kan övervaka din puls med de integrerade pulssensorerna eller med ditt eget 5kHz pulsbälte, som säljs separat. En praktisk fläkt med 3 hastigheter blåser sval luft för att göra träningen ännu bekvämare. Med de inbyggda akustiska högtalarna kan du lyssna på din favoritmusik direkt från din MP3-spelare eller telefon.

570U är utrustad med ett brett utbud av justeringar som gör att användare av alla storlekar kan uppnå den mest optimala körställningen. Sadeln är höjd- och avståndsjusterbar, och styrets vinkel kan justeras till en lämplig position.

Schwinn 570U är utrustad med den senaste Bluetooth-tekniken, vilket gör att enheten kan anslutas sömlöst till flera applikationer. Med dessa appar kan du mer exakt följa dina träningsframsteg och uppnå dina mål.

Tekniska specifikationer

- Motoriserat magnetiskt motstånd.
- Svänghjulets vikt 3,5 kg.
- 25 motståndsnivåer.
- Mått vid användning 105 x 54 x 141 cm.
- Vikt 28,5 kg.
- Bakgrundsbelyst LCD-display Dubbel display.
- Funktionerna omfattar: tid, distans, hastighet, varvtal, kalorier, hjärtfrekvens, procentuella framsteg, intensitet, uppnådda mål och träningsprogram som används.
- Program: 12 profilprogram, 9 pulsprogram (4 nybörjare, 4 avancerade och 1 anpassad), 4 användardefinierade program, 2 konditionstester (1 nybörjare och 1 avancerad) och 1 återhämtningstest.
- 4 användarprofiler.
- Snabbstartknapp.
- Bluetooth - Kan anslutas till externa program.
- Rekommenderade appar: Utforska världen och Ridesocial.
- Sätesjustering: höjd och horisontell.
- Integrerade pulssensorer på handtagen.
- Hjärtfrekvensmottagare. 5kHz pulsbälte säljs separat.
- Justerbara gummikuddar och förflyttningshjul.
- Stora pedaler med remmar.
- Hållare för dryckesflaska.
- Hållare för block eller telefon.
- MP3-ingång.
- Akustiska högtalare.
- Fläkt med 3 hastigheter.
- USB-laddningsport.
- Högsta användarvikt 136 kg.
- Garanti 2 år.
Information
EAN
0708447910004
Enhet
ST
Försäljningslott
1.0
Max. användarvikt (kg)
136
Produkt (cm)
104,9 x 54,4 x 141,2
Produkt (kg)
26.5
Förpackning (cm)
104,1 x 32 x 58,4
Förpackning (kg)
34.6