Schwinn 570R Rekumbentti
EAN 0708447910028

Schwinn 570R Recumbent Bike

SKU 570R
Schwinn 570R Rekumbentti

Manualer och instruktioner

Saatavilla olevat ohjekirjat & muut materiaalit

Beskrivning
En stabil liggcykel av högsta kvalitet för aktivt bruk i hemmet. Schwinn 570R Recumbent har en elegant design och ett stort antal funktioner som tar din träning till nästa nivå. Den är utrustad med 29 träningsprogram som ger en fin variation och mångsidighet i din träning. Det högkvalitativa magnetiska motståndet är mycket tyst vid användning och har 25 motståndsnivåer, vilket gör den lämplig för användare på alla fitnessnivåer.

570R är utrustad med en tvådelad display som gör att du kan övervaka dina träningsdata även när en bok eller ett block är i hållaren på konsolen. De högupplösta LCD-skärmarna ger omfattande information om dina träningsframsteg. Du kan i realtid övervaka tid, distans, hastighet, varvtal, kalorier, puls, procentuella framsteg, intensitet, måluppfyllelse och det träningsprogram som används.

Med ett brett utbud av träningsprogram att välja mellan kan du hitta rätt program som motiverar dig och hjälper dig att nå dina mål. Prova till exempel 12 profilprogram, 9 pulsprogram (4 för nybörjare, 4 för avancerade och 1 anpassat program). Den innehåller också två konditionstester för olika nivåer av användare (1 nybörjare och 1 avancerad) och ett återhämtningstest.

Du kan övervaka din puls med de integrerade pulssensorerna eller med ditt eget 5kHz pulsbälte, som säljs separat. En praktisk fläkt med 3 hastigheter blåser sval luft för att göra träningen ännu bekvämare. Med de inbyggda akustiska högtalarna kan du lyssna på din favoritmusik direkt från din MP3-spelare eller telefon.

570R är utrustad med ett brett utbud av justeringar, vilket gör att användare av alla storlekar kan uppnå den mest optimala körställningen. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt ergonomin hos den liggandes cykeln, där handtagen och sätesvinkeln är anatomiskt placerade så att lederna och handlederna inte utsätts för någon större belastning. Bänken är lätt att justera med hjälp av en glidskena och en spak i botten av bänken. 570R liggcykeln är lätt att sitta på tack vare sin öppna konstruktion. Den konturerade sitsen ger komfort och gör det möjligt att träna längre utan att benen blir avtrubbade.

Schwinn 570R är utrustad med den senaste Bluetooth-tekniken, vilket gör att enheten smidigt kan anslutas till ett stort antal applikationer. Du kan enkelt ansluta 570R liggcykeln till flera appar som Schwinn trainer, MyFitnesspal, Under armor Record, Google Healt eller Apple Healt. Med dessa appar kan du mer exakt följa dina träningsframsteg och uppnå dina mål.

Tekniska specifikationer

- Motoriserat magnetiskt motstånd.
- Svänghjulets vikt 3,5 kg.
- 25 motståndsnivåer.
- Mått vid användning 163 x 70 x 127 cm.
- Vikt 39 kg.
- Bakgrundsbelyst tvådelad LCD-display.
- Funktionerna omfattar: tid, distans, hastighet, varvtal, kalorier, hjärtfrekvens, % träningsframsteg, intensitet, uppnådda mål och pågående träningsprogram.
- Program: 12 profilprogram, 9 pulsprogram (4 nybörjare, 4 avancerade och 1 anpassad), 4 användardefinierade program, 2 konditionstester (1 nybörjare och 1 avancerad) och 1 återhämtningstest.
- Snabbstartknapp.
- Justering av sitthöjden med skena.
- Vadderad och konturerad sits.
- Bluetooth - Kan anslutas till externa program.
- Rekommenderade appar: Utforska världen och Ridesocial.
- Ergonomisk utformning.
- Öppen struktur.
- Integrerade pulssensorer i handtagen.
- Hjärtfrekvensmottagare. 5kHz pulsbälte säljs separat.
- Justerbara gummikuddar och förflyttningshjul.
- Stora pedaler med remmar.
- Hållare för dryckesflaska.
- Hållare för block eller telefon.
- MP3-ingång.
- Akustiska högtalare.
- Fläkt med 3 hastigheter.
- USB-laddningsport.
- Högsta användarvikt 136 kg.
Information
EAN
0708447910028
Enhet
ST
Försäljningslott
1.0
Max. användarvikt (kg)
136
Produkt (cm)
162,6 x 68,6 x 127
Produkt (kg)
39.3
Förpackning (cm)
172,1 x 31,8 x 71,1
Förpackning (kg)
46.4