EAN 0708447914408

Schwinn 510U Upright Bike

SKU 510U
Schwinn 510U Kuntopyörä

Manualer och instruktioner

Saatavilla olevat ohjekirjat & muut materiaalit

Beskrivning
En kraftfull och prisvärd motionscykel för alla nivåer av hemanvändare. Schwinn 510U är en elegant och modern motionscykel med allt du behöver för effektiv träning och fettförbränning. Trots sitt överkomliga pris har 510U en hel del toppfunktioner, vilket gör den till en av de mest populära motionscyklarna.

Schwinn 510U-motionscykelns högkvalitativa magnetiska motstånd är extremt tyst vid användning och erbjuder 16 motståndsnivåer, vilket gör den lämplig för användare på alla nivåer, oavsett konditionsnivå. Den kontrastrika LCD-displayen ger omfattande information om dina träningsframsteg. Du kan övervaka tid, distans, hastighet, varvtal, kalorier, hjärtfrekvens och det träningsprogram som används i realtid. Hjärtfrekvensen övervakas med hjälp av integrerade pulssensorer.

Apparaten är utrustad med 13 träningsprogram för att göra din träning varierad och stimulerande. Med en rad olika träningsprogram att välja mellan kan du hitta rätt program som motiverar dig och hjälper dig att nå dina mål. Prova ett utmanande HIIT-program eller 10 olika anpassningsbara grundprogram!

510U är utrustad med ett brett utbud av inställningar som gör att användare av alla storlekar kan uppnå den mest optimala körställningen. Sadelhöjden kan justeras på flera olika sätt och styrets vinkel kan justeras till den position som passar dig bäst.

Revolutionerande drivlinjeteknik

I motsats till marknaden, där det råder ständig konkurrens om den högsta svänghjulvikten, har Schwinn fokuserat specifikt på en omfattande utveckling av svänghjul och drivlinjeteknik. Svänghjulets vikt säger dock inte allt om en maskins prestanda eller användbarhet. Den viktigaste faktorn är dess kinetiska rotationshastighet, som har störst inverkan på känslan och hur motståndet upplevs. Schwinns motionscyklar har ett höghastighets svänghjul med perifer vikt som har tre gånger högre rotationshastighet än andra märken av motionscyklar. Detta är möjligt tack vare en hög växelförhållande på 1:11 och ett ringviktat svänghjul där vikten är placerad på svänghjulets ytterkanter. Detta ger en naturlig och responsiv känsla även när du tränar på höga motståndsnivåer.

Denna revolutionerande teknik har gjort det möjligt att hålla vikten på själva svänghjulet låg, vilket gör maskinen mer hållbar och minskar slitaget på lager och andra tekniska komponenter. Detta gör att en genomsnittlig Schwinn-maskin håller längre vid aktiv användning, erbjuder tyngre motståndsnivåer och är också lättare att flytta tack vare sin lägre vikt, utan att kompromissa med känslan och träningen. Så låt inte vikten på svänghjulet lura dig, låt tekniken tala för sig själv!

Schwinn 510U är utrustad med den senaste Bluetooth-tekniken, vilket gör att du smidigt kan ansluta enheten till flera olika program. Du kan enkelt ansluta din 510U-träningscykel till flera appar som Explore the world och Zwift. Med dessa appar kan du mer exakt följa dina träningsframsteg och uppnå dina mål.

Specifikationer

- Motoriserat magnetiskt motstånd
- Svänghjulets vikt 3,5 kg
- 16 motståndsnivåer
- Mått vid användning 105 x 54 x 141 cm
- Vikt 26,5 kg
- LCD-display med hög kontrast
- Funktioner: hastighet, puls, distans, tid, kalorier och RPM
Snabbstartsknapp
- 13 olika utbildningsprogram
- Sätesjustering: höjd.
- Bluetooth hjärtfrekvensmottagare. Hjärtfrekvensbältet säljs separat.
- Integrerade pulssensorer i handtagen.
- Justerbara gummikuddar och överföringshjul
- Stora pedaler med remmar
- Hållare för surfplatta eller telefon
- Hållare för dryckesflaska
- Max. användarvikt 136 kg
- Bluetooth-anslutning
- Anslutningsbar till Explore the world och Zwift-appar.
- Produkten levereras med 2 års garanti
Information
EAN
0708447914408
Enhet
ST
Försäljningslott
1.0
Max. användarvikt (kg)
136
Produkt (cm)
104,1 x 55,9 x 147,3
Produkt (kg)
26.5
Förpackning (cm)
104,1 x 32,5 x 58,4
Förpackning (kg)
33.1