Schwinn 430i Crosstrainer
EAN 0708447910035

Schwinn 430i Elliptical

SKU 430i
Schwinn 430i Crosstrainer

Manualer och instruktioner

Saatavilla olevat ohjekirjat & muut materiaalit

Beskrivning
En prisvärd crosstrainer med avancerade funktioner som passar alla nivåer av hemanvändare. Schwinn 430i är en elegant och modern crosstrainer med allt du behöver för ett effektivt träningspass och fettförbränning. Trots sitt överkomliga pris har 430i en hel del toppfunktioner och är därför en av de mest populära crosstrainern i världen.

Schwinn 430i crosstrainer är utrustad med 22 träningsprogram som gör din träning varierad och stimulerande. Det högkvalitativa magnetiska motståndet är extremt tyst vid användning och erbjuder 20 motståndsnivåer, vilket gör den lämplig för användare på alla nivåer, oavsett konditionsnivå.

Den har en tvådelad display som gör att du kan övervaka dina träningsdata även när du har en bok eller ett block i hållaren ovanpå konsolen. LCD-skärmar med hög upplösning ger omfattande information om dina träningsframsteg. Du kan följa tid, distans, hastighet, varvtal, kalorier, hjärtfrekvens, % framsteg, intensitet, måluppfyllelse och det träningsprogram som används i realtid.

Med ett brett utbud av träningsprogram att välja mellan kan du säkert hitta rätt program som motiverar dig och hjälper dig att nå dina mål. Prova till exempel 9 profilprogram, 8 pulsprogram (4 för nybörjare, 4 för avancerade). Den innehåller också 2 användardefinierade program, 2 konditionstester för olika nivåer av användare (1 nybörjare och 1 avancerad) och ett återhämtningstest. Hjärtfrekvensen övervakas med hjälp av integrerade pulssensorer. En praktisk fläkt med 3 hastigheter blåser sval luft för att göra träningen bekvämare. Med de inbyggda akustiska högtalarna kan du lyssna på din favoritmusik direkt från din MP3-spelare eller telefon.

Manuell justering av lutningen ger dig variation i dina steg och gör träningen hårdare. Lutningen kan justeras mellan 0-10 grader i sex olika nivåer, bekvämt justerat med en särskild justeringsspak. Stora konturerade fötter håller fötterna på plats även under de tuffaste träningspassen.

Revolutionerande teknik för kraftöverföring

Till skillnad från en marknad där det råder ständig konkurrens om den högsta svänghjulvikten har Schwinn fokuserat specifikt på utvecklingen av en omfattande svänghjul- och drivlinjeteknik. Svänghjulets vikt säger dock inte allt om en maskins prestanda eller användbarhet. Den viktigaste faktorn är dess kinetiska rotationshastighet, som har störst inverkan på känslan och hur motståndet upplevs. Schwinns crosstrainers har ett höghastighets svänghjul med perifer vikt som har tre gånger högre rotationshastighet än andra märken av motionscyklar. Detta är möjligt tack vare en hög växelförhållande på 1:11 och ett ringviktat svänghjul där vikten är placerad på svänghjulets ytterkanter. Detta ger en naturlig och responsiv känsla även när du tränar på höga motståndsnivåer.

Denna revolutionerande teknik har gjort det möjligt att hålla vikten på själva svänghjulet låg, vilket gör maskinen mer hållbar och minskar slitaget på lager och andra tekniska komponenter. Detta gör att en genomsnittlig Schwinn-maskin håller längre vid aktiv användning, erbjuder tyngre motståndsnivåer och är också lättare att flytta tack vare sin lägre vikt, utan att kompromissa med känslan och träningen. Så låt inte vikten på svänghjulet lura dig, låt tekniken tala för sig själv!

Tekniska specifikationer

- Motoriserat magnetiskt motstånd.
- Svänghjulets vikt 6 kg.
- 25 motståndsnivåer.
- Steglängd 51 cm.
- Mått vid användning 178 x 72 x 161 cm.
- Vikt 76,5 kg.
- LCD-display i två delar.
- Funktioner.
Program: 9 profilprogram, 8 pulsprogram (4 för nybörjare, 4 för avancerade), 2 användardefinierade program, 2 konditionstester (1 för nybörjare och 1 för avancerade).
- 2 användarprofiler.
- Snabbstartknapp.
- 6 nivåer av manuellt justerbar lutning från 0-10 grader.
- Integrerade pulssensorer på handtagen.
- Justerbara gummifötter.
- Hållare för dryckesflaska.
- Hållare för block eller telefon.
- MP3-ingång.
- Akustiska högtalare.
- Fläkt med 3 hastigheter.
- USB-laddningsport.
- Högsta användarvikt 136 kg.
- OBS! Handbok på engelska.
Information
EAN
0708447910035
Enhet
ST
Försäljningslott
1.0
Max. användarvikt (kg)
136
Produkt (cm)
178,1 x 71,5 x 160,5
Produkt (kg)
74.5
Förpackning (cm)
130 x 56,1 x 87,1
Förpackning (kg)
84.4