VI ÄR GYMSTICK

— Gymstick International är det ledande finska fitness brandet

Vi tillverkar och distribuerar högkvalitativ fitness- och sportutrustning för professionella idrottare och vanliga fitness entusiaster hemma och på gymmet. Vi exporterar våra produkter till mer än 45 länder på sex kontinenter genom tusentals återförsäljare. Gymstick är ursprungligen en inhemsk innovation som är väl känd bland kunderna och vår brand respekteras högt på marknaden. Vår verksamhet strävar till att hjälpa våra kunder att träna effektivt samt månsidigt.

1000+

Återförsäljare

650+

Unika produkter

45+

Land

25+

Arbetare

20

År verksamhet

VAD VI GÖR

Gymstick erbjuder ett av branschens största sortiment av träningsutrustning. Vår produktkatalog består av över 650+ unika produkter som riktar sig till hemträning, professionella idrottare, coachning, fitnesscenter, företag, organisationer, rehabilitering och fysioterapi. Vi testar och väljer själva våra produkter för att uppfylla våra egna stränga kvalitetsstandarder. Vi kan stolt erbjuda våra kunder funktionell, effektiv och säker träningsutrustning. Förutom våra egna produkter representerar vi också flera internationella topp brand av högsta kvalitet, så vi kan erbjuda våra kunder ett ännu mer omfattande sortiment.

  • Gymstick Cardio
  • Gymstick Strength
  • Gymstick Functional
  • Gymstick Fitness
  • Gymstick Recovery

 TREENIKAUPPA

Under 2016 lanserade vi nätbutiken med fokus på att förse konsumenter med den senaste och bästa träningsutrustningen på marknaden. Gymstick som hemvaru brandet samt en omfattande samling av de bästa sport- och fitnessvaru branden på planeten. På bara några år har Treenikauppa vuxit till en av de största nätbutikerna för träningsutrustning på den finska marknaden.

Över 3500 enskilda produkter

Över 45 varumärken inom sport, fitness och träning

Redan 250 000 levererade beställningar

GYMSTICK PRODUCT CATALOG

Med den snabbt föränderliga fitness branschen utvecklar vi ständigt vårt produktsortiment och håller oss uppdaterade om de senaste trenderna. Vi vill också hålla våra kunder uppdaterade, och därför erbjuder vi våra partners och kunder en omfattande produktkatalog i början av varje år, som visar exakt vilka Gymstick-produkter du kan förvänta dig under det kommande året.

PROGRAMMET FÖR HÅLLBAR TILLVÄXT OCH SYSSELSÄTTNING

Gymstick International Ltd har genomfört ett program för att utveckla sin onlinebutik för fitnessutrustning för den svenska marknaden under tiden 1.4.2020-31.12.2021. Utvecklingen av vår onlinebutiksverksamhet har varit en viktig del av vår strategi sedan 2017, då vi började fokusera på onlineförsäljning via vår egen onlinebutik Treenikauppa.fi. Under de senaste åren har vi utvecklat Treenikauppa till en av de största onlineåterförsäljarna av träningsutrustning på den finska marknaden. Som ett resultat av denna utveckling har vi flyttat vårt fokus till att öppna en nätbutik i Sverige, en ny marknad.

Under planeringsfasen hade vi kontakt med ELY-centret och deras experter uppmuntrade oss att gå vidare med utvecklingen. Vi fick också möjlighet att ansöka om bidrag för att genomföra projektet. För detta utvecklingsprogram har Gymstick International Ltd fått stöd från Europeiska regionala utvecklingsfonden som har varit avgörande för att möjliggöra utvecklingsprogrammet i vårt företag.