EAN 6951376130010

LivePro Warrior Bulgarian Bag 5-22kg

SKU LP8130-X
Livepro Warrior Bulgarian Bag
Beskrivning
En Bulgarian Bag är ett unikt format fitnessverktyg som en del kan finna lite rolig. Dock ska du inte luras, faktum är att träning med en Bulgarian Bag är mycket utmanande.

Den passar perfekt för funktionell träning som individuella lyft, svingande och andra funktionella övningar som aktiverar hela kroppen på ett effektivt sätt. Unika handtag på sidorna ger ett fast grepp och extra nylonöglor gör att du får ett ännu fastare grepp. En Bulgarian Bag passar för gruppträning, funktionshallar, proffsatleter och dem som vill ha en omfattande träning av hela kroppen.

Dess mjuka yta gör den bekväm och säker att använda under intensiv träning. Livepro Warrior Bulgarian Bag är tillverkat av industriellt material som gör den extremt tålig. Tjocka och tåliga ytor motstår nötning och ger säcken en stabil och grov känsla. Insidan av säcken är tillverkad av bomull och har ett specialfoder som håller sanden inne.

Bulgarian Bag är mycket populär bland proffs för dess funktionellt. Den används också aktivt inom militärträning. Marinsoldater använder säcken tack vare dess effektivitet.

Använd en Livepro Warrior Bulgarian Bag för att ta din funktionella träning till nästa nivå.

Material: PVC, sand och skum

Finns i storlekarna 5, 8, 12, 17 och 22 kg.
Information
EAN
6951376130010
Enhet
ST
Försäljningslott
1.0