EAN 6951376103779

LivePro Medicine Ball 1-10kg

SKU LP8112-X
Livepro Solid Medicine Kuntopallo
Beskrivning
Högkvalitativ medicinboll för funktionell träning på gym. Träning med en medicinboll stärker musklerna och förbättrar rörligheten samt motoriken. Det är ett av de mest effektiva verktygen för att arbeta igenom hela kroppen. Du kan använda bollen genom att lyfta, kasta, trycka eller rulla på den.

Livepro Medicine Execise Ball är tillverkat av naturligt gummi, vilket för det till en säker och tålig boll för mångsidig träning. Den ger maximalt grepp under intensiv träning, även när händerna är svettiga. Livepro Medicine Ball har ett särskilt fokus på att kunna studsa, vilket betyder att den har utvecklats för att vara extremt len. Det gör att du kan göra bättre kombinationer och således även bättre träningsprogram.

Medicinbollen håller sig fin och lättrengörlig även efter utomhusanvändning. Den förhindrar att det uppstår repor på golv och väggar.

Om du letar efter en tålig medicinboll för funktionell träning, välj Livepro Medicine Gym Ball.

OBS! Eftersom den är gjord av naturligt gummi kan bollen lämna märken på vägg eller golv. Det är inte rekommenderat att du kastar den, då föreslår vi att du skaffar en slam ball istället.

Ytmaterial: naturgummi - Tillgängliga storlekar: 1-2kg (diameter 19cm), 3-5kg (23cm) och 6-10kg (28,6cm)
Information
EAN
6951376103779
Enhet
ST
Försäljningslott
1.0