EAN 6951376101454

LivePro Livepro Deck

SKU LP8246
Livepro Deck Stepbräda
Beskrivning
En revolutionär träningsbänk/step-bräda som förnyar aerobisk träning. Den kan anpassas efter dina träningsbehov som en mångsidig träningsplattform då den har funktioner från både step-brädan och en justerbar lutande bänk. Allt i en produkt! Den gör att du kan utföra kraftfulla step-övningar, eller så lyfter du ryggstödet och använder den som en lutande bänk.

Med aerobics kan du träna lättare på 20cm eller ge dig en själv en utmaning genom att lyfta step-brädan med 35cm justerbara ben. Dessutom har Livepro Deck Step Board förvaring under ryggstödet, en låg mittpunkt och non-slip gummi på ytan för stabil och säker träning. Step-brädan är kompakt i storlek och kan enkelt bäras eller förvaras snyggt ovanpå varandra. Basen har utrymme för gummiband för effektiv träning.

Du kan enkelt positionera ryggstödet i tre olika vinklar (platt, lutande uppåt eller nedåt. Non-slip-beläggningen förhindrar att benen glider undan. Gummifötterna på brädan håller den på plats även under intensiv träning. Passar för inomhus- och utomhusträning över 0 grader.

Livepro Deck Step Board är perfekt för gym, gruppträning eller separata sportanläggningar. Många rehabiliteringsagenturer använder Livepro Deck Step Board som sin träningsplattform i sina program.

Produktinformation
Band för att fästa motståndsband.
Levereras färdigmonterad.
Storlek 121,5 x 34,5 x 35,5 cm.
Två höjdalternativ 20 eller 35,5 cm.
Tre lägen för ryggstödet - lutning, nedgång och platt.
Inbyggt förvaringsutrymme.
Glidfri texturerad gummibeklädnad på toppen av steppbrädan.
Gummifötter.
För inomhus och utomhusbruk.
Slitstarkt och mycket robust.
Höjdjustering med snabbspärr för ben.
Lätt och lätt att transportera.
Enkel justering av ryggstödet.
Maximal belastning 100 kg.
Information
EAN
6951376101454
Enhet
ST
Försäljningslott
1.0