EAN 0708447914446

Bowflex Max Trainer M3i

SKU M3
Bowflex Max Trainer M3i

Manualer och instruktioner

Saatavilla olevat ohjekirjat & muut materiaalit

Beskrivning
M3i är den mest prisvärda modellen i Max Trainer-serien. Den erbjuder samma kraftfulla banor som M6 och M8, men kan inte kombineras med den mycket populära JRNY-appen och är en något mer strömlinjeformad modell i andra avseenden. Den ger dig dock möjlighet att utföra samma kraftfulla kaloriförbrännande övningar, men till ett mycket mer överkomligt pris. Bowflex Max trainer M3i lämpar sig bäst för den enkla motionären som inte behöver avancerade inbyggda träningsprogram eller personliga träningsmål eller virtuell coachning via JRNY-appen.

M3i ger ett effektivt och kaloriförbrännande träningspass för användare på alla nivåer. M3i är utrustad med en kombination av luft- och magnetmotstånd för att ge en naturlig, flytande rörelse som inte belastar lederna. De 8 motståndsnivåerna ger precis rätt mängd utmaning för nybörjare och mer målinriktade motionärer.

M3i max trainer har 2 inbyggda träningsprogram. Med det manuella träningsprogrammet kan du träna precis som du vill och den 14 minuter långa intervallträningen ger dig de bästa och mest effektiva 14 träningspassen i ditt liv. I en hektisk vardag är 14-minutersintervallet ett träningspass som är värt att prova eftersom det motsvarar ett mycket längre träningspass i effektivitet jämfört med ett konventionellt löpband eller en motionscykel. Den har också en LCD-skärm som gör att du i realtid kan följa den information som är viktig för din träning.

Bowflex Max trainer M3i är mycket kompakt, så den passar nästan var som helst i hemmet. Den har också en mycket styv ram som möjliggör intensiv träning och har en maximal användarvikt på 136 kg.

Bowflex Max Trainer är en unik träningsmaskin som aktiverar hela kroppen och vars enda syfte är att förbränna så många kalorier som möjligt. Forskning visar att tidsbrist är den största orsaken till brist på motion och fysisk aktivitet. Med Max trainer-intervallträning behöver du bara 14 minuter för att få resultaten av ett mycket längre träningspass jämfört med cykling eller löpning.

Max trainer är utrustade med en praktisk kalorimätare, så att du kan se hur många kalorier du förbrukar per minut. Du kan också enkelt sätta upp nya mål under träningen för att maximera dina träningsresultat.

Bevisad effektivitet

I en oberoende studie jämfördes Max trainer med en konventionell träningsmaskin som ett löpband eller en crosstrainer. I studien använde testpersonerna samma hastighet och intensitetsnivå, vilket resulterade i att Max Trainer förbrände upp till 2,5 gånger fler kalorier per minut och 600 kalorier mer på en halvtimme jämfört med annan träningsutrustning.

Tekniska specifikationer

- Luft- och magnetmotstånd.
- 8 motståndsnivåer.
- 2 användarprofiler.
- Träningsprogram: 14-minuters intervall och manuellt träningsprogram
- Inga pulssensorer.
- Hjärtfrekvensmottagare. Inkluderar 5,4 kHz pulsbälte.
- Hållare för dryckesflaska.
- Inte kompatibel med JRNY-appen.
- Ingen Bluetooth-anslutning.
- Bakgrundsbelyst LCD-display.
- Ergonomiskt utformade handtag.
- Mått vid användning 124 x 66 cm x 164 cm.
- Vikt 64 kg.
- Kräver nätström.
- Högsta användarvikt 136 kg.
- Bruksanvisning på engelska.
- 2 års garanti för hemmabruk.
Information
EAN
0708447914446
Enhet
ST
Försäljningslott
1.0
Max. användarvikt (kg)
136
Produkt (cm)
116,8 x 64,8 x 165,1
Produkt (kg)
64.9
Förpackning (cm)
116,8 x 56,9 x 41,9
Förpackning (kg)
78.1