EAN 0708447912374

Bowflex BXT 128 Treadmill

SKU BXT128
Bowflex BXT 128 Juoksumatto

Manualer och instruktioner

Saatavilla olevat ohjekirjat & muut materiaalit
Beskrivning
Bowflex Results Series löpband har bäst värde för pengarna när det gäller funktioner. De har utvecklats för aktiv användning i hemmet för den frekventa löparen som vill njuta av varje steg på sin löptur. Löpbanden i Results-serien är utformade med användarens mål i åtanke, vilket är anledningen till att de är fullmatade med motiverande och effektiva funktioner och träningsprogram. Precis som namnet på serien är det bara resultaten som räknas med Results Series löpband.

Bowflex BXT 128 löpband är utrustat med en kraftfull motor som ger 2,5 hästkrafter i kontinuerlig effekt. Den starka motorn och den robusta ramen gör det möjligt för en 147 kg tung användare att använda den outtröttligt.

Löpbandet har mångsidiga hastighetsinställningar från 0 km/h upp till 19,3 km/h. Det stora löpbandsområdet (51 x 152 cm) ger tillräckligt med utrymme även för de tuffaste träningarna. Lutningen kan justeras upp till 15 %, vilket effektivt simulerar en uppförsbacke och gör träningen ännu hårdare. Hastighet och lutning justeras bekvämt med knapparna bredvid pulssensorerna.

Två Comfort Tech™ Durometer-stötdämpare är integrerade i löparytan för att effektivt dämpa dina steg och minska trycket på fötterna. Comfort Tech™-dämpning gör att du kan springa under längre perioder med mindre stress på lederna och en bekvämare känsla.

Den 7,5-tums LCD-skärmen med blå bakgrundsbelysning ger tydlig grafik och allt för att hålla dig motiverad. Den innovativa mätaren för förbrukningsnivå visar inte bara totala kalorier, utan visar också i realtid hur många kalorier per minut du förbrukar, för ännu mer motivation. Få tillgång till 9 förprogrammerade träningsprogram genom att trycka på en knapp eller skapa och spara träningspass i farten. Du kan behålla och spara dina träningspass i din egen profil, så att de inte blandas ihop med andra användare. BXT 128 har fyra träningsprofiler, vilket gör den lämplig för hela familjen. Konsolens upplysta silikonknappar känns bra och är upplysta för enkel användning i mörker.

Med ett brett utbud av träningsprogram hittar alla säkert sin favorit. Tillgängliga träningsprogram inkluderar manuellt läge, 8-minutersintervall, 16-minutersintervall, fettförbränning, kaloriförbränning, kalorimål, HR, varierat intervall och styrka. Du kan också redigera och spara dina träningsprogram i realtid.

Bowflex BXT 128 löpband har också en fläkt med 3 hastigheter, hållare för vattenflaskor, USB-port för laddning av enheter, mediahållare, MP3-ingång och integrerade högtalare.

Bowflex BXT 128 Löpband ansluts via Bluetooth till JRNY-appen, som finns tillgänglig för iOS-enheter. JRNY kommer till Android 2021. JRNY-appen ger dig en egen personlig virtuell coach som lär sig och följer dina träningsframsteg och guidar dig till nya mål och rekord utifrån dina resultat. Fira dina resultat, inklusive långsiktiga resultat och dagliga resultat. JRNY-appen har dessutom ett stort utbud av tränarstyrda träningsvideor och mycket annat träningsinnehåll. Du kan också lyssna på Bowflex radio, som listar den bästa träningsmusiken genom åren.

För en mer detaljerad introduktion till JRNY-appen, se filmerna nedan. JRNY-appen är gratis att använda, men om du vill få ut det mesta av den är det en avgift. Premium-versionen ger dig tillgång till personliga träningspass, virtuell coachning, videoträningspass, appen Explore the World och Bowflex radio. Inkluderar en gratis provperiod på 60pv.

Explore the world Appen

Med appen Explore the world kan du träna på de mest fantastiska rutterna runt om i världen. Spring i din egen takt och njut av landskapet medan appen automatiskt anpassar din hastighet. Upplev fantastiska rutter av olika längd runt om i världen. Rutter läggs till varje månad, så du kan njuta av nya landskap gång på gång. Observera! Den kostnadsfria versionen av Explore the world har 3 olika rutter. Om du vill ha fler resvägar måste du välja en betald prenumeration.

När du letar efter det bästa löpbandet för hemmabruk är Bowflex BXT 128 ett säkert val.

Tekniska specifikationer

- 2,25 hk DC-motor (toppeffekt 3,5 hk).
- Hastighet 1.6 - 20 km/tim
- Justering av lutningen 0-15 %
- Storleken på löpytan är 51 x 152 cm.
- 2,5 mm 3PLY kommersiellt däckbälte.
- 2 x Comfort Tech Durometer-stötdämpare.
- 7,5-tums LCD-skärm med blå bakgrundsbelysning.
- Funktioner: tid, distans, totala kalorier, hjärtfrekvenszon, hjärtfrekvens, lutning, förbränningsfrekvensmätare, fitnesspoäng, fitnesspoängzon och träningsprogram i användning.
- Träningsprogram: manuellt, 8-minutersintervall, 16-minutersintervall, fettförbränning, kaloriförbränning, kalorimål, HR, varierat intervall och styrka.
- 4 användarprofiler.
- Multimedia: MP3-ingång.
-Inbyggda högtalare.
- Bluetooth - Möjlighet att ansluta till flera program.
- Rekommenderade appar: JRNY och Explore the world.
-USB-laddningsport.
- Integrerade pulssensorer i handtagen.
- Hjärtfrekvensmottagare. Inkluderar pulsbälte.
- Mediehållare.
- Hållare för dryckesflaskor.
- Automatisk fläkt med 3 hastigheter.
- Fällbar.
- Förflyttningshjul.
- Högsta användarvikt 147 kg.
- Mått vid användning 215 x 92 x 140 cm.
-Mått i hopvikt skick 133 x 92 x 170 cm.
-Vikt 107 kg.
Information
EAN
0708447912374
Enhet
ST
Försäljningslott
1.0
Max. användarvikt (kg)
147
Produkt (cm)
214,6 x 92,2 x 140,2
Produkt (kg)
106.6
Förpackning (cm)
228,6 x 82,6 x 43,8
Förpackning (kg)
140.19999999999999